zo. apr 18th, 2021

白 眉 武 道

Met een klein ploegje oefenen wij regelmatig op zondagmorgen kungfu (baimeiquan) louter en alleen voor een goede gezondheid. Wij oefenen geen gevechtshandelingen en doen ook niet mee aan wedstrijden. Ons doel is de mentale en fysieke gezondheid te optimaliseren vanuit het systeem kungfu tezamen met de morele aspecten (vandaar de naam baimeiwudao – the dao of the baimei martial arts).

Met onze opgedane kennis, uit jarenlange training met onze leraar Kong Kaimin, hebben wij voldoende handvatten om niet alleen externe kungfu te trainen (vormlopen, fysieke trainingen) maar ook de interne kungfu (qigong, neigong). De oudere deelnemers met meer ervaring helpen elkaar maar ook beginnende deelnemers met de facetten van training.

Sinds kort huren wij ook een zaaltje (nu even niet ivm de aangescherpte lockdown, tenminste tot 2 maart) in Uithoorn. Daar zijn wat kosten verbonden voor de deelnemers om de huur van de zaal te kunnen bekostigen.

Het is mogelijk om je aan te sluiten. Ervaring is niet nodig en ook hoef je niet te beschikken over een uitstekende conditie of lenigheid. Mocht je interesse hebben dan kun je contact opnemen met Ronald 06 40777789. We kunnen je aan onze appgroep toevoegen zodat je weet wanneer er trainingen zijn en op welke manier.